Verzending gratis va. €35,-

★★★★★ 9.4 / 10 van 8000+ reviews

Voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis

Verzending gratis va. €35,-
★★★★★ 9.4 / 10 van 8000+ reviews
Voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis
Products
Jojoba olie biologisch koudgeperst

Jojoba Olie (Biologisch & Koudgeperst)

  • 100% biologisch, koudgeperst en ongeraffineerd
  • Unieke samenstelling die lijkt op lichaamseigen talg
  • Hoog gehalte aan vitamine E, een krachtige antioxidant
  • Helpt bij een onzuivere huid en verstopte poriën
  • Ook beschikbaar in 5 liter refill verpakking, wordt geleverd in plastic jerrycan
Geschikt voor
ACNE
MEE-ETERS
PSORIASIS
FIJNE LIJNTJES
NORMALE HUID
VETTE HUID
GECOMBINEERDE HUID
RIJPE HUID

Prijs

€18.99 - €266.90

Inhoud

Gratis verzending vanaf €35,- naar NL, BE & DUI.

Voor 23:30 besteld, morgen in huis.

Klanten geven ons een 9.4 op

Snel en persoonlijk geholpen door ons lieve team.

Koop als bundel en bespaar

Jojoba Olie (Biologisch & Koudgeperst) is onderdeel van deze bundels

Ontdek meer

Wat is Jojoba Olie?

Jojoba is één van de meest gebruikte natuurlijke basisoliën en is zeer veelzijdig. Jojoba Olie wordt gewonnen uit de zaden van de Jojoba struik. De naam Jojoba olie is enigszins misleidend omdat Jojoba olie technisch gezien geen olie is. Het is eigenlijk een vloeibare was en heeft dus een andere samenstelling dan de meeste andere bekende oliën.

Jojoba olie kan een vaste vorm aannemen bij temperaturen onder de 15° C. De olie krijgt geleidelijk een steeds vastere vorm naarmate het kouder wordt. Deze vaste vorm lijkt op een soort van wolk in de olie. Dit heeft geen effect op de kwaliteit van de olie. Als je in de koude wintermaanden een online bestelling plaatst met Jojoba olie is de kans groot dat een deel van de Jojoba olie solide wordt.

Hoe gebruik je Jojoba Olie?

Voor je haren

Jojoba olie kan effectief gebruikt worden voor droog, poreus en dof haar. Gebruik het bijvoorbeeld als haarmasker. Hiervoor moet je de olie masseren in de puntjes van je haar en 10 minuten laten intrekken. Daarna was je je haar op de gebruikelijke manier met shampoo.

Voor je baard

Ook voor de verzorging van je baard komt Jojoba olie goed van pas. Doordat Jojoba olie de poriën niet blokkeert, ontstaat er geen huidirritatie. Bovendien voedt Jojoba olie de haarzakjes waardoor de haren sterker worden. Masseer na het douchen een paar druppels Jojoba olie in de baard en huid na het douchen en breng indien nodig een paar druppels aan gedurende de dag. Vooral als je last hebt van droog haar/huid.


Voor je huid

Jojoba Olie heeft een positieve werking op de huid. Vaak heb je maar enkele druppels olie nodig waardoor het erg zuinig in gebruik is.

Mensen merken bij het dagelijks gebruik van Jojoba olie op het gezicht dat de huid minder droog is en het veel gezondere uitstraling heeft. Dit komt doordat de olie opvallend veel weg heeft van de talg die onze huid produceert. Gebruik het als huidverzorging, tegen puistjes en mee-eters, tegen droge lippen, als make-up remover en als wimper-serum.

Wat is er zo bijzonder aan Jojoba Olie?

Ook qua textuur is Jojoba olie bijzonder. De olie voelt niet vet aan en is geurloos. Dit komt natuurlijk omdat dat Jojoba olie technisch gezien geen olie is, maar een vloeibare was. Om deze redenen wordt Jojoba olie vaak in cosmetica producten en DIY's verwerkt.

Jojoba olie heeft vergeleken met andere natuurlijke oliën een langere houdbaarheid vanwege het zeer lage gehalte aan triglyceriden. Om andere oliën een langer houdbaar te maken wordt Jojoba olie soms met deze oliën gemengd.

Proefdiervrij

Vegan

Biologisch

Vrij van (synthetische) parfum

Beschrijving

Gebruik

Ingrediënten

Gerelateerd

Vergelijkbare producten of alternatieven

Ontdek meer
Ontdek meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte van voordeel, (win)acties en aanbevelingen blijven? Zo loop je nooit iets mis! Niet irritant vaak, beloofd.

Je kunt je op ieder moment afmelden.

Botanical drawing of a plant