Verzending gratis va. €35,-

★★★★★ 9.4 / 10 van 8000+ reviews

Voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis

Verzending gratis va. €35,-
★★★★★ 9.4 / 10 van 8000+ reviews
Voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis
Over ons

Wij geloven dat gezond en duurzaam leven simpel en leuk hoort te zijn.

Onze core purpose is:

"Mensen inspireren om Superhuman te worden door middel van natuurlijke producten, duurzame initiatieven en zelfontwikkeling."

Natural Heroes is een sociale onderneming opgericht in 2016 met het doel om gezond & duurzaam leven simpel en leuk te maken. Onze focus ligt op clean beauty; zoveel mogelijk vegan, natuurlijk en waarheid gebaseerde producten voor uiterlijke verzorging. Met onze DIY pakketten kun je bijvoorbeeld je eigen deodorant, bodylotion, tandpasta en lippenbalsem maken.

Wij staan voor quality first, openheid en transparantie, een duurzame manier van denken, met een hoge mate van verantwoordelijkheid, maar most of all: good vibes.

Natural Heroes is niet een naam die we gekozen hebben om onszelf te feliciteren. "Kijk hoe goed wij zijn."

Wij zijn hier niet de held. Dat zijn jullie.

Waarom?

De held is iemand die ondanks alle tegenslagen, moeilijkheden en rompslomp zich blijft richten op verandering. Die niet opgeeft. Iemand die doorpakt, die blijft proberen.

In een wereld waar je omringd wordt met gifstoffen in de lucht en in je voedsel, onnodige synthetische ingredienten in cosmetica, en waar je wordt doodgegooid met plastic bij elke aankoop die je doet.

Het is alsof niemand het je écht makkelijk wilt maken.

Waarom anders zien we mensen op straat demonstreren uit pure wanhoop? En waarom is het hoogst haalbare resultaat daarop om rietjes verboden te maken?

Dit moet anders en jij weet dat.

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn om gezond en duurzaam te leven. De controle moet weer in de handen komen van ons, niet de grote bedrijven.

Wij proberen daarbij te helpen. Maar jij bent de held die het moet doen.

// Nevil Hulspas
Founder

Onze 20 year OKR's zijn:

Met deze visie willen wij Nederland en de rest van de wereld overtuigen dat het gebruik van natuurlijke ingrediënten effectiever, duurzamer en betaalbaarder is dan synthetische varianten.

Gangbare cosmetica en huishoudelijke producten bevatten vaak giftige stoffen. Dit zorgt er voor dat de lucht vervuild raakt, giftige stoffen zich opbouwen in het lichaam, en dat het schade berokkent aan het milieu.

In bepaalde opzichten zijn we hard bezig met het verwoesten van onze planeet, en dat is precies de reden dat dit snel omgedraaid moet worden en willen wij een goede wereld achterlaten voor volgende generaties.

Wij zijn in dat opzicht zeker niet pessimistisch maar juist erg hoopvol dat wij een positieve bijdrage hier aan kunnen leveren samen met jullie.

Natural Heroes is dan ook een online shop met 100% natuurlijke beauty en cosmetica producten, die we persoonlijk hebben geselecteerd en waarvan we vinden dat ze thuis horen bij onze club natuurlijke helden.

Wil je meer weten over Natural Heroes, neem dan even contact met ons op via support@naturalheroes.nl

Bedrijfsgegevens

Natural Heroes BV
Nijverheidsweg 23H
3534 AM, Utrecht
Nederland

KVK nummer: 78112699
BTW nummer: NL861266997B01

Vacatures

alle open vacatures bij Natural Heroes.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte van voordeel, (win)acties en aanbevelingen blijven? Zo loop je nooit iets mis! Niet irritant vaak, beloofd.

Je kunt je op ieder moment afmelden.

Botanical drawing of a plant