Verzending gratis va. €35,-

★★★★★ 9.4 / 10 van 8000+ reviews

Voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis

Verzending gratis va. €35,-
★★★★★ 9.4 / 10 van 8000+ reviews
Voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis
Blog
55261956 nieuwe held aleppo zeep uit het stadje aleppo

Nieuwe held: aleppo zeep uit het stadje Aleppo

We hebben weer een nieuwe superheld! Dit keer uit het stadje Aleppo in Syrië. Tadaaa... Biologische Aleppo Zeep, die zijn naam dan ook te danken heeft aan het stadje waar hij vandaan komt.

De geschiedenis van de Aleppo Zeep gaat meer dan duizenden jaren terug. De zeep is door zeezieders naar het ex-Mesopatamië gebracht en het traditionele recept wordt vandaag de dag nog gebruikt om de handgemaakte zeep te vervaardigen.

De Aleppo zeep is een zuivere plantaardige zeep van uitzonderlijke kwaliteit, enkel samengesteld op basis van olijfolie en laurierbesolie. Ze wordt gedurende 9 maanden op een natuurlijke manier gedroogd in de zon. De zeep heeft geen kunstmatige toevoegingen zoals geur- en kleurstoffen en is dierproefvrij.

De olijfolie in Alep zeep stimuleert de zelfregulerende werking van je huid. Dit is, omdat de onverzadigde vetten in olijfolie vergelijkbaar zijn met het vet van je eigen huid. De olijfolie penetreert ook diepere huidlagen en houdt goed vocht vast, waardoor je huid heerlijk gehydrateerd blijft. Olijfolie is verder rijk aan vitamine E en vertraagd het verouderen van je huid.

De Laurierbesolie in Aleppo Zeep heeft zuiverende eigenschappen en verbetert de toon en textuur van je huid. Bij een probleemhuid is een hoog percentage laurier aan te raden!

Aleppo Zeep is zo zacht en mild dat je het niet alleen als volwassene kan gebruiken maar ook voor je kind en zelfs je huisdier.

De Aleppo Zeep van Natural Heroes is eco-gecertificeerd.

Auteur: Hannah van der Horst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte van voordeel, (win)acties en aanbevelingen blijven? Zo loop je nooit iets mis! Niet irritant vaak, beloofd.

Je kunt je op ieder moment afmelden.

Botanical drawing of a plant