Verzending gratis va. €35,-

★★★★★ 9.4 / 10 van 8000+ reviews

Voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis

Verzending gratis va. €35,-
★★★★★ 9.4 / 10 van 8000+ reviews
Voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis
Blog
55261636 wat is african black soap

Wat Is African Black Soap

African Black Soap.. het klinkt super exotisch, maar wat is African Black Soap en waarom mag het niet ontbreken in je badkamer?

African Black Soap is een blok natuurlijke microdermabrasie. Micro- excuse me say what? Inderdaad microdermabrasie. Microdermabrasie is een behandeling die zorgt voor de verbetering van de huidstructuur en huidconditie. Bij de schoonheidsspecialiste halen ze een machine over je gezicht en dan.. nou ja bij het woord machine verslapte onze aandacht al. Nee, wij zweren bij natuurlijke superhelden.

We gaan weer verder met African Black Soap. Deze wordt al eeuwenlang gebruikt in West-Afrika om een onzuivere huid mee te behandelen.

De 100% natuurlijke zeep is geschikt voor ieder huidtype en staat ook wel bekend onder de exotische namen Anago Zeep, Alata Simena en Ose Dudu. Wij houden het voor het gemak even bij African Black Soap.

Hoe wordt African Black Soap gemaakt?

African Black Soap wordt gemaakt van lokaal geoogste Afrikaanse planten en vruchten zoals Afrikaanse bananen, cacaopeulen, palmboombladeren en schors van de Shea Boom. De ingrediënten worden in de zon gedroogd of geroosterd. Verder kan er ook nog biologische kokosolie, palmolie of shea butter worden toegevoegd. Het mengsel wordt dan opzij gezet zodat het in de zon kan “genezen”.

De zeep wordt traditioneel gemaakt door West-Afrikaanse dorpsvrouwen. Elke stam heeft zijn eigen geheime recept en vervaardigingsmethoden en deze worden van generatie op generatie doorgegeven. De zeep wordt in veel West-Afrikaanse landen op 100% natuurlijke en biologische manier gemaakt. Maar er zijn ook veel commerciële zepen uit Westerse landen die vaak kunstmatige toevoegingen bevatten, waaronder geur- en kleurstoffen. Deze zepen zijn vaak keihard, hebben een egale donkere kleur en drogen je huid uit.

Op het moment dat je African Black Soap wilt proberen moet je dus goed weten wat je aan schaft. Win altijd eerst advies in. Als je de echte te pakken hebt, dan verricht African Black Soap heldendaden.

Auteur: Hannah van der Horst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte van voordeel, (win)acties en aanbevelingen blijven? Zo loop je nooit iets mis! Niet irritant vaak, beloofd.

Je kunt je op ieder moment afmelden.

Botanical drawing of a plant