"Wij geloven dat gezond en duurzaam leven makkelijk hoort te zijn."
030-2271998
Cocamidopropyl Betaïne (Uit Kokosnoten) Natural Heroes
Nieuw

Cocamidopropyl Betaïne (Uit Kokosnoten)


  • Milde reinigende werking
  • Verkregen uit Kokosnoten
  • Ideaal voor in jouw DIY Cleanser
  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Verpakt in glazenfles
€5.99
Cocamidopropyl-betaïne is een vrijwel geurloze surfactant die kan worden gebruikt om zelfgemaakte verzorgingsproducten te laten schuimen. Denk aan een face-wash, een micellair water of een douchegel of shampoo.  Het is mild voor de huid en super eenvoudig in gebruik.
Ingrediënten
Cocamidopropyl Betaïne
INCI
Cocamidopropyl Betaine
Gebruiksaanwijzing
Voor de bereiding van cosmetica en verzorgingsproducten. Toevoegen aan de waterfase. Aanbevolen dosering 1-30%.
Waarschuwingen
Kan een allergische reactie veroorzaken. Test het recept altijd op een klein stukje huid.

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Van Instagram


TERUG NAAR BOVEN