Verzending gratis va. €35,-

★★★★★ 9.4 / 10 van 8000+ reviews

Voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis

Verzending gratis va. €35,-
★★★★★ 9.4 / 10 van 8000+ reviews
Voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis
Products
Baobab olie koudgeperst

Baobab Olie (Koudgeperst & Ongeraffineerd)

  • Waardevol ingrediënt om te te voegen aan DIY gezichtscrèmes
  • Rijk aan antioxidanten, proteïne en vetzuren
  • Verzorgt, verzacht en hydrateert een chronisch droge huid door de aanwezige vetzuren
  • 100% Natuurlijk 


Geschikt voor
FIJNE LIJNTJES
ACNE
IRRITATIE
RODE VLEKKEN
ROSACEA
NORMALE HUID
DROGE HUID
EXTREEM DROGE HUID
RIJPE HUID

Prijs

€5.99 - €10.99

Inhoud

Gratis verzending vanaf €35,- naar NL, BE & DUI.

Voor 23:30 besteld, morgen in huis.

Klanten geven ons een 9.4 op

Snel en persoonlijk geholpen door ons lieve team.

Waarom is Baobab Olie zo goed?

Baobab Olie wordt gemaakt van het zaad van de Baobab vrucht. Deze zaden bevatten heel wat proteïne en ontzettend veel vetzuren zoals omega-3 (Alfa-linoleenzuur), omega-6 (Gamma-linoleenzuur) omega-9 (Oliezuur). Deze exotische olie wordt door haar zuiverende werking ingezet bij verschillende huidklachten. Deze olie is dus erg goed tegen een droge, kriebelende of beschadigde huid, maar werkt ook fantastisch bij de behandeling van bijvoorbeeld zwangerschapsstrepen (striae) en littekens.

Deze olie bevat ook bijzonder veel antioxidanten die de huid elastisch maken en helpen een droge huid intens te verzorgen. Bovendien hydrateert Baobab olie de huid en haar bijzonder goed. De huid is in staat deze goudkleurige olie snel op te nemen, onder andere hierdoor is deze olie erg fijn in gebruik.

Hoe wordt Baobab Olie gemaakt?

Baobab olie wordt gemaakt van de vruchten van de Baobabboom die voornamelijk voorkomt in Afrika. De boom staat bekend om zijn typische dikke stam met een omtrek van soms wel tien meter. De vruchten van de Baobabboom zijn hetzelfde formaat als een kokosnoot. Je kunt deze vruchten ook eten, apen zijn er in ieder geval dol op!

De zaden komen van de Baobab vrucht en worden na het verzamelen grondig gewassen door de lokale bevolking. Daarna worden harde zaden koudgeperst. Bij een koude persing komt de temperatuur niet boven de 30 graden zodat alle voedzame stoffen van de zaden bewaard blijven. Tijdens het persen wordt de olie als het ware uit de zaden geperst. Daarna wordt deze nog gefilterd en dan is de olie klaar voor gebruik. Er wordt verder dus niet toegevoegd aan de Baobab Olie.

Zo gebruik je het

Je hebt vaak maar enkele druppels Baobab olie nodig om je huid en haar een goede verzorging te geven. Hierdoor kun je heel lang doen met een klein flesje waardoor ze in vergelijking met andere oliën of crèmes behoorlijk voordelig.

Het heeft een lichte nootachtige geur en je kunt de olie prima gebruiken als natuurlijke moisturizer. Je kunt de olie het beste dagelijks aanbrengen op een vochtige huid, bijvoorbeeld na het douchen. Deze goudkleurige olie is ook inzetbaar bij aromatherapie massages.

Wil je het gebruiken voor je haar? Dan laat je de olie even intrekken in je haar en was je het er daarna uit met shampoo.

 

Proefdiervrij

Vegan

Vrij van (synthetische) parfum

Vrij van ftalaten, parabenen, minerale oliën, nano-deeltjes, SLS, triclosan, talc, siliconen, aluminium, Bisfenolen (BPA), PEG's, DEA, TEA, MEA

Beschrijving

Gebruik

Ingrediënten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte van voordeel, (win)acties en aanbevelingen blijven? Zo loop je nooit iets mis! Niet irritant vaak, beloofd.

Je kunt je op ieder moment afmelden.

Botanical drawing of a plant