Verzending gratis va. €35,-

★★★★★ 9.4 / 10 van 7500+ reviews

Voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis

Verzending gratis va. €35,-
★★★★★ 9.4 / 10 van 7500+ reviews
Voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis
Products
Acaibes olie koudgeperst

Açaíbes Olie (Koudgeperst & Ongeraffineerd)

  • De linolzuur in de olie helpt de huidbarrière te versterken
  • Aanwezige palmitinezuur helpt vocht in de huid vast te houden
  • Hoog gehalte aan oleïnezuur helpt de huid te voeden en hydrateren
  • 100% puur en natuurlijk
Geschikt voor
ECZEEM
PSORIASIS
FIJNE LIJNTJES
NORMALE HUID
DROGE HUID
EXTREEM DROGE HUID
RIJPE HUID

Prijs

€4.99 - €19.99

Inhoud

Gratis verzending vanaf €35,- naar NL, BE & DUI.

Voor 23:30 besteld, morgen in huis.

Klanten geven ons een 9.4 op

Snel en persoonlijk geholpen door ons lieve team.

Gerelateerd

Vergelijkbare producten of alternatieven

Ontdek meer
Ontdek meer



Waarom is Açaibes Olie zo goed?

Voordat we ingaan op alle goede eigenschappen van deze tropische bes, moeten we het even hebben over de uitspraak: assa-ie bes. Naast een lastige uitspraak heeft deze bes ook een aparte betekenis: 'fruit dat huilt'.

De vetzuren palmitinezuur, oleïnezuur en linolzuur voeden de huid intens, houdt het soepel en trekt goed in.

De fenolen in de olie zorgen ervoor dat schade door vrije radicalen wordt tegengegaan. Deze schade speelt een grote rol bij bijvoorbeeld huidveroudering.

Hoe wordt Açaibes Olie gemaakt?

Deze kleine bes groeit aan de açai palmbomen aan de oevers van het Amazonegebied in Zuid Amerika. Ze hebben een diep donkerpaarse schil en geel vruchtvlees rondom de enorme pit. Maar liefst 80% van de bes bestaat uit pit. Om er olie van te maken worden deze grote pitten verzameld en koudgeperst. Bij een koude persing worden de pitten niet verhit en blijven alle waardevolle eigenschappen van de zaden intact.

Zo gebruik je het:

Je kunt açaibes olie dagelijks op je gezicht en lichaam aanbrengen. Masseer de olie zachtjes met ronddraaiende bewegingen in je huid zodat je huid het goed opneemt. Je kunt de olie ook in je haar laten trekken en het daarna goed uitspoelen met shampoo. Je haar zal intens gevoed worden. Açaibes olie is ook heel goed te mengen met andere oliën en boters om verschillende DIY recepten te maken. Denk hierbij aan een zelfgemaakte zalf of crème.

Proefdiervrij

Vegan

Vrij van (synthetische) parfum

Vrij van ftalaten, parabenen, minerale oliën, nano-deeltjes, SLS, triclosan, talc, siliconen, aluminium, Bisfenolen (BPA), PEG's, DEA, TEA, MEA

Beschrijving

Gebruik

Ingrediënten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte van voordeel, (win)acties en aanbevelingen blijven? Zo loop je nooit iets mis! Niet irritant vaak, beloofd.

Je kunt je op ieder moment afmelden.

Botanical drawing of a plant