Verzending gratis va. €35,-

★★★★★ 9.4 / 10 van 8000+ reviews

Voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis

Verzending gratis va. €35,-
★★★★★ 9.4 / 10 van 8000+ reviews
Voor 23:30 besteld, volgende werkdag in huis
Blog
Veel gestelde vragen over aleppo zeep

9 dingen die je moet weten over Aleppo Zeep

  • Wat is Aleppo Zeep?

  • Waar komt Aleppo Zeep vandaan?

  • Hoe wordt Aleppo Zeep gemaakt

  • Waarom Aleppo Zeep gebruiken?

  • Aleppo Zeep voor je haar?

  • Aleppo Zeep voor je tanden?

  • Wat zijn de voordelen van Aleppo Zeep?

  • Helpt Aleppo Zeep tegen puistjes?

  • Welke kleur heeft Aleppo Zeep?

  • Waar kun je Aleppo Zeep Kopen?

Wat is Aleppo Zeep?

De geschiedenis van gaat meer dan duizend jaar terug en vindt zijn oorsprong in Aleppo, een stad in het noordwesten van Syrië. Aleppo Zeep bevat geen chemische toevoegingen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De enige ingrediënten van Aleppo Zeep zijn biologische olijfolie en biologische laurierbesolie in verschillende verhoudingen.

Doorgaans bevat 2% tot 40% biologische laurierbesolie. De rest is biologische olijfolie. Hoe meer laurierbesolie Aleppo Zeep bevat, hoe duurder de zeep. Dit is omdat laurierbesolie kostbaarder is dan olijfolie. Aleppo Zeep is een 100% natuurlijke zeep en is te gebruiken voor de dagelijkse reinig van je gezicht en lichaam.

Waar komt Aleppo Zeep vandaan?

Aleppo Zeep heeft zijn naam te danken aan de stad waar de zeep is geboren; Aleppo in Syrië. Aleppo Zeep was duizenden jaren geleden één van de belangrijkste handelsgoederen van de stad. Het recept en de vervaardigingsmethode van Aleppo Zeep is al die jaren hetzelfde gebleven en de zeep wordt vandaag de dag nog steeds op traditionele wijze gemaakt.

Hoe wordt Aleppo Zeep gemaakt?

Aleppo Zeep wordt al sinds zijn oorsprong op dezelfde, traditionele wijze gemaakt. Elke familie gebruikt zijn eigen recept en vervaardigingsmethode, maar wat er over het algemeen gebeurt, is dat biologische olijfolie en biologische laurierbesolie worden gemengd met loog en vervolgens verhit totdat er zeep ontstaat.

De zeep wordt in blokken gegoten, gestempeld met het logo van de zeepmaker en vervolgens zes tot negen maanden gedroogd. Naarmate de zeep droogt, krijgt de buitenkant van de zeep een mooie bruine kleur, terwijl de binnenkant diepgroen blijft.

Waarom Aleppo Zeep gebruiken?

is zo’n milde, hydraterende en natuurlijke zeep dat de zeep voor volwassenen, maar ook voor kleine kinderen, baby's en zelfs huisdieren gebruikt kan worden. Aleppo Zeep verfrist de huid, maar droogt de huid niet uit. De natuurlijke zeep is heel populair, omdat het een krachtig zuiverende en tegelijkertijd regenererende werking heeft. Aleppo Zeep reinigt je huid effectief en maakt je huid zacht en soepel. Gebruik Aleppo zeep als je last hebt van puistjes en onzuiverheden.

Aleppo Zeep voor je haar?

Aleppo Zeep kun je gebruiken als shampoo om je haar te wassen. Veel commerciële shampoos bevatten kunstmatige toevoegingen en kleurstoffen die je haar droog en dof maken. In het begin zal het wennen zijn. Je haar zal wat stijf aanvoelen. Dit komt omdat je haar moet wennen aan de 100% natuurlijke shampoo. Geef Aleppo Zeep een paar weken de kans en je zult het verschil merken.

Aleppo Zeep voor je tanden?

Je kunt zelfs als tandpasta gebruiken. De zeepachtige smaak is wel even wennen als je Aleppo Zeep als tandpasta gebruikt, maar je zult verstelt staan van het resultaat. Je tanden zullen schoner zijn en witter worden. Je merkt het al na een aantal weken wanneer je Aleppo Zeep voor je tanden gebruikt. Veel mensen denken dat fluoride nodig is in een tandpasta om hun tanden te reinigen en beschermen, maar dat is niet waar. Aleppo Zeep is compleet natuurlijk en reinigt je tanden op een grondige manier.

Wat zijn de voordelen van Aleppo Zeep?

Het gebruik van Aleppo zeep heeft veel voordelen. De zeep is 100% natuurlijk en bevat alleen olijfolie en laurierbesolie. Aleppo Zeep zorgt ervoor dat het herstellend vermogen van je huid wordt ondersteunt. Aleppo Zeep helpt bij een droge en schrale huid, puistjes, onzuiverheden en vroegtijdige huidveroudering. Aleppo Zeep kun je voor verschillende doeleinden gebruiken; voor je lichaam, je gezicht, je haar, je tanden, je kleren en zelfs je huisdieren.

Helpt Aleppo Zeep tegen puistjes?

Heb je last van puistjes? Gebruik dan dagelijks Aleppo Zeep. Aleppo Zeep heeft een zuiverende werking. Aleppo zeep is een natuurlijke oplossing tegen puistjes en geeft kan betere resultaten geven dan commerciële middeltjes van de drogist. Aleppo Zeep heeft een krachtige reinigende en regenererende werking. Heb je last van onzuiverheden, gebruik Aleppo Zeep dan regelmatig. Aleppo zeep zuivert tot diep in de poriën, waardoor deze minder snel verstopt raken. Je huid wordt gevoed, ondersteund en vindt z'n kracht terug.

Welke kleur heeft Aleppo Zeep?

Aleppo Zeep heeft aan de buitenkant een goudbruine kleur en is van binnen mooi groen. De bruine kleur ontstaat tijdens het drogen van de Aleppo Zeep. Omdat de zeep op traditionele wijze wordt gemaakt en alleen natuurlijke ingrediënten bevat, kan elk stuk zeep net een andere kleur en vorm hebben.

Auteur: Nevil

Niet weten waar je moet beginnen? Doe de Oil Finder!

Naar de Oil Finder ᴮᴱᵀᴬ

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte van voordeel, (win)acties en aanbevelingen blijven? Zo loop je nooit iets mis! Niet irritant vaak, beloofd.

Je kunt je op ieder moment afmelden.

Botanical drawing of a plant