Deze heerlijk geurende kerstkaars brengt je meteen in de kerstsferen. De kaars is op basis van natuurlijke Sojawas en Kokosolie wat zorgt voor een langdurige brand. De combinatie van Zwarte peper, Kaneel, Zilverspar, Zoete Sinaasappel en Kruidnagel maakt deze kaars lekker fris en spicy.
Laat de kaars 24 uur uitharden voor gebruik. Laat de kaars de eerste keer branden totdat het bovenste laagje was volledig (van het midden tot aan de randen) gesmolten is. Dit is vooral de eerste keer heel belangrijk. Het voorkomt tunnelvorming (dat is dat het middelste van de was is gesmolten en de buitenste rand niet).
Laat de kaars 24 uur uitharden voor gebruik. Laat de kaars de eerste keer branden totdat het bovenste laagje was volledig (van het midden tot aan de randen) gesmolten is. Dit is vooral de eerste keer heel belangrijk. Het voorkomt tunnelvorming (dat is dat het middelste van de was is gesmolten en de buitenste rand niet).
Deze heerlijk geurende kerstkaars brengt je meteen in de kerstsferen. De kaars is op basis van natuurlijke Sojawas en Kokosolie wat zorgt voor een langdurige brand. De combinatie van Zwarte peper, Kaneel, Zilverspar, Zoete Sinaasappel en Kruidnagel maakt deze kaars lekker fris en spicy.