"Wij geloven dat gezond en duurzaam leven makkelijk hoort te zijn."
030-2271998
Amarantolie (Koudgeperst & Ongeraffineerd) Natural Heroes 30 ml
Nieuw

Amarantolie (Koudgeperst & Ongeraffineerd)


  • Plantaardige bron van squaleen
  • Ideaal voor de droge en rijpe huid
  • Ondersteunt de haargroei
€8.99

Wat is Amarantolie?

Amarantolie is een rijke bron van squaleen, een stofje dat het huidverouderingsproces vertraagt en je huid zacht en soepel houdt. Amarantolie is een prachtige olie om te verwerken in verzorgingsproducten voor de droge of rijpe huid, of om te gebruiken in je haar.

Amarantolie wordt koudgeperst van de zaadjes van de amarantplant (Amaranthus Spinosus). Amarant komt van nature voor in Siberië en wordt al eeuwenlang gebruik vanwege zijn voedende en versterkende eigenschappen.

Voordelen

Rijke bron van squaleen

Amarantolie bevat een grote hoeveelheid squaleen, een olie die je lichaam zelf aanmaakt in de huid om deze soepel en gehydrateerd te houden. Als je last hebt van een droge of stugge huid, maakt je lichaam te weinig squaleen aan, wat kan leiden tot vroegtijdige huidveroudering. Door Amarantolie op de huid aan te brengen, vul je de hoeveelheid squaleen in je huid aan en blijft je huid lang zacht en soepel. Doordat squaleen een lichaamseigen stof is, wordt de stof goed door de huid opgenomen. Amarantolie trekt snel in en is daardoor zeer geschikt als serum of dagelijkse moisturizer.

Ondersteunt de haargroei

Ook je haar geniet van het stofje squaleen, omdat het de hoofdhuid voedt en verzorgt. Daarnaast bevat Amarantolie veel lysine, een natuurlijk aminozuur dat de haargroei ondersteunt en je haar sterker maakt. Zo voorkom je gespleten haarpunten en pluizig haar. Masseer de olie in je hoofdhuid om de haarzakjes te voeden en te hydrateren of kneed een beetje van de olie in de haarpunten voor een prachtige glans.

Wat is er zo bijzonder aan?

Squaleen wordt al jarenlang gebruikt in de beautyindustrie, waar het oorspronkelijk gewonnen werd uit de leverolie van haaien. Gelukkig komt dat steeds minder voor en wordt er gewerkt met plantaardige bronnen van dit voedende en verzorgende stofje, zoals amarant.

Ingrediënten
Amarant Olie
INCI
Amaranthus Spinosus Seed Oil
Gebruiksaanwijzing
Voor de bereiding van cosmetica en verzorgingsproducten.

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Van Instagram


TERUG NAAR BOVEN