"Wij geloven dat gezond en duurzaam leven makkelijk hoort te zijn."
030-2271998

Natural Heroes visie
Wij geloven dat gezond en duurzaam leven simpel, leuk en makkelijk hoort te zijn.

Met deze visie willen wij Nederland en de rest van de wereld overtuigen dat het gebruik van natuurlijke ingrediënten effectiever, duurzamer en betaalbaarder is dan synthetische varianten. 

Gangbare cosmetica en huishoudelijke producten bevatten vaak giftige stoffen. Dit zorgt er voor dat de lucht vervuild raakt, giftige stoffen zich opbouwen in het lichaam, en dat het schade berokkent aan het milieu.

In bepaalde opzichten zijn we hard bezig met het verwoesten van onze planeet, en dat is precies de reden dat dit snel omgedraaid moet worden en willen wij een goede wereld achterlaten voor volgende generaties.

Wij zijn in dat opzicht zeker niet pessimistisch maar juist erg hoopvol dat wij een positieve bijdrage hier aan kunnen leveren samen met jullie. 

Natural Heroes is dan ook een online shop met 100% natuurlijke beauty en cosmetica producten, die we persoonlijk hebben geselecteerd en waarvan we vinden dat ze thuis horen bij onze club natuurlijke helden.

Natural Heroes kruiden

Waarom zijn we Natural Heroes begonnen?

We gebruiken hier vrijwel dagelijks producten voor huid en haar. Producten waarvan we vaak niet weten wat er nu precies inzit. Producten met vage ingrediënten, waarvan de naam moeilijk uit te spreken is. Producten waar we blindelings vanuit gaan dat het wel goed zal zitten. 

Tegelijkertijd wordt er in niet-westerse culturen veel dichter bij de natuur geleefd en gebruikt de lokale bevolking vaak al eeuwenlang producten van de natuur. Producten die niet zijn bewerkt en waar niets extra's aan wordt toegevoegd. Bovendien, bevatten de natuurlijke ingrediënten veel vitaminen en andere bijzondere eigenschappen die goed zijn voor je huid en haar.

Om die reden zijn we ooit zelf begonnen met het gebruik van enkel natuurlijke producten en willen we anderen nu ook kennis laten maken met onze hoge kwaliteit ingrediënten, grondstoffen en premium producten. 


Wil je meer weten over Natural Heroes, neem dan even contact met ons op via support@naturalheroes.nl

TERUG NAAR BOVEN