"Wij geloven dat gezond en duurzaam leven makkelijk hoort te zijn."
030-2271998

Rennen met Shea Butter

by Hannah van der Horst on February 20, 2018

We zijn met zijn allen best wel een sportief volk. Regelmatig word ik dan ook voorbijgesjeest door hardlopers, terwijl ik zelf zachtloperig de Erasmusbrug overga.  Ik denk dan altijd maar, ieder op zijn eigen tempo, terwijl ik vol goede moed mijn rondje van 5 kilometer afmaak.

Na zo’n sessie kan ik echt last hebben van een hele droge huid, die me soms laat twijfelen of ik niet ergens ver verwant ben aan de reptiel. Voorheen spendeerde ik uren om mijn huid gehydrateerd te krijgen, maar sinds mij ooit zelf Shea Butter uit Ghana werd aangeraden gebruik ik niets anders meer.

Smeer je huid na het rennen en na het douchen in met Shea Butter en je zult met trots zien dat je er een mooie gehydrateerde huid van krijgt. Schroom je ook vooral niet, om net als ik voor de spiegel te dansen en springen, terwijl je zijdelings naar je benen kijkt.

Als je de volgende dag last hebt van vermoeide van het rennen (of dansen en springen voor de spiegel) biedt Shea Butter wederom uitkomst. Smeer jezelf in of laat je insmeren op de plekken waar je spieren wat ontspanning kunnen gebruiken.

Bovendien kun je, als je te lang in de zon hebt gerend, je huid ook redden van zonnebrand en vervelling door er Shea Butter op te smeren.

Een echte held!

LEAVE A COMMENT
BACK TO TOP