"Wij geloven dat gezond en duurzaam leven makkelijk hoort te zijn."
030-2271998

NATURAL HEROES <3

door Hannah van der Horst op February 20, 2018

Hoi!

We zijn Natural Heroes en wij bieden superhelden aan. Onze superhelden zijn 100% echt en 100% natuurlijk en tja.. verder niks!

 

Waarom we 100% echte en 100% natuurlijke superhelden aanbieden?

Nou, want wij houden ontzettend van superhelden. Vooral het type held dat geheel uit zichzelf heldendaden verricht, gewoon omdat de natuur het zo heeft bepaald.

We moeten echter niks hebben van zogenaamde wanna-be helden. Wanna-trying-to-bees die beweren dat ze helden zijn, maar wanneer het er op aan komt, maar een slap aftreksel zijn van de echte Natural Heroes. Dit komt omdat ze stiekem verdund worden met andere producten.

We zijn daarom maar onze eigen club superhelden begonnen. Onze superhelden komen uit verschillende verre landen zoals Ghana, Jamaica en Frans Polynesië. Daar hebben onze superhelden al eeuwenlang aanzien vanwege de ge-wel-held-ige krachten die ze bezitten. Aan onze superhelden wordt niets extra’s toegevoegd en ze zijn hartstikke goed voor je.

Volg onze blog voor meer info over onze superhelden en leer ze zelf kennen. Misschien wil je er zelf straks ook wel één of twee of veel.

Team Natural Heroes 

REAGEREN
TERUG NAAR BOVEN