NATURAL HEROES <3

Oktober 20, 2015

Hoi!

We zijn Natural Heroes en wij bieden superhelden aan. Onze superhelden zijn 100% echt en 100% natuurlijk en tja…verder niks…

 

Waarom we 100% echte en 100% natuurlijke superhelden aanbieden?

Nou, want wij houden ontzettend van superhelden. Vooral het type held dat geheel uit zichzelf heldendaden verricht, gewoon omdat de natuur het zo heeft bepaald.

We moeten echter niks hebben van zogenaamde wanna-be helden. Wanna-trying-to-bees die beweren dat ze helden zijn, maar wanneer het er op aan komt, maar een slap aftreksel zijn van de echte Natural Heroes. Dit komt omdat ze stiekem verdund worden met andere producten.

We zijn daarom maar onze eigen club superhelden begonnen. Onze superhelden komen uit verschillende verre landen zoals Ghana, Jamaica en Frans Polynesië. Daar hebben onze superhelden al eeuwenlang aanzien vanwege de ge-wel-held-ige krachten die ze bezitten. Aan onze superhelden wordt niets extra’s toegevoegd en ze zijn hartstikke goed voor je.

Volg onze blog voor meer info over onze superhelden en leer ze zelf kennen. Misschien wil je er zelf straks ook wel één of twee of veel.

Team Natural Heroes 


Ook in Archief

Nieuwe held: aleppo zeep uit het stadje Aleppo

Oktober 20, 2015

Aleppo zeep

We hebben weer een nieuwe superheld! Dit keer uit het stadje Aleppo in Syrië. Tadaaa... Biologische Aleppo Zeep, die zijn naam dan ook te danken heeft aan het stadje waar hij vandaan komt.

De geschiedenis van de Aleppo Zeep gaat meer dan duizenden jaren terug. De zeep is door zeezieders naar het ex-Mesopatamië gebracht en het traditionele recept wordt vandaag de dag nog gebruikt om de handgemaakte zeep te vervaardigen.

Bekijk volledige artikel →

Natural Heroes is online!

Oktober 20, 2015

Bekijk volledige artikel →

Alleen echte helden...

Oktober 20, 2015

Bekijk volledige artikel →