"Wij geloven dat gezond en duurzaam leven makkelijk hoort te zijn."
030-2271998

Alleen echte helden...

door Hannah van der Horst op February 20, 2018

Zoals we vorige keer al vertelden hebben we op Natural Heroes alleen échte helden met ge-wel-héldige krachten. Deze natuurlijke helden komen uit verschillende landen.

Onze Raw Shea Butter komt bijvoorbeeld uit Ghana. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met een lokale coöperatie. Zij vervaardigen de Shea Butter nog echt met de hand.

De Shea Butter wordt gewonnen uit de noten van de Karité boom, ook wel de boom des Levens genoemd, want bijna alle onderdelen van de boom hebben bijzondere eigenschappen.

Shea Butter is een rijke natuurlijke bron van twee belangrijke vitamines, namelijk vitamine A en E. Vitamine A in Shea Butter is belangrijk voor het verbeteren van de conditie van de huid en helpt goed tegen vlekken, rimpels en onzuiverheden. De vitamine E in Shea Butter is een antioxidant en helpt de huid tegen vrije radicalen.

Shea Butter hydrateert de huid ontzettend goed. Dit komt omdat Shea Butter verschillende natuurlijke hydranten bevat. Deze zijn vergelijkbaar met de hydranten van je eigen talgklieren. Als je talgklieren hebt die niet goed werken met als gevolg een droge huid, kun je Shea Butter gebruiken voor extra hydratatie.

Ongeraffineerde Shea Butter is gelig/ivoorkleurig en heeft een kenmerkende nootachtige geur. Als je Shea Butter hebt gekocht die wit van kleur en reukloos is dan is de Shea Butter reeds bewerkt. Hierdoor is de Shea Butter al een groot deel van zijn krachten verloren. Je herkent bewerkte Shea Butter ook aan de textuur van de boter. Is de Shea Butter keihard en niet goed smeerbaar dan heb je grote kans dat je niet te maken hebt met de echte held.

De Shea Butter die je op Natural Heroes kan kopen is ongeraffineerd en 100% organisch. Er wordt dus niets extra’s aan onze Shea Butter toegevoegd. Hierdoor behoudt de boter zijn goede kwaliteiten. <3

REAGEREN
TERUG NAAR BOVEN