Rennen met Shea Butter

Oktober 20, 2015

We zijn met zijn allen best wel een sportief volk. Regelmatig word ik dan ook voorbijgesjeest door hardlopers, terwijl ik zelf zachtloperig de Erasmusbrug overga.  Ik denk dan altijd maar, ieder op zijn eigen tempo, terwijl ik vol goede moed mijn rondje van 5 kilometer afmaak.

Na zo’n sessie kan ik echt last hebben van een hele droge huid, die me soms laat twijfelen of ik niet ergens ver verwant ben aan de reptiel. Voorheen spendeerde ik uren om mijn huid gehydrateerd te krijgen, maar sinds mij ooit zelf Shea Butter uit Ghana werd aangeraden gebruik ik niets anders meer.

Smeer je huid na het rennen en na het douchen in met Shea Butter en je zult met trots zien dat je er een mooie gehydrateerde huid van krijgt. Schroom je ook vooral niet, om net als ik voor de spiegel te dansen en springen, terwijl je zijdelings naar je benen kijkt.

Als je de volgende dag last hebt van spierpijn van het rennen (of dansen en springen voor de spiegel) biedt Shea Butter wederom uitkomst. Smeer jezelf in of laat je insmeren op de plekken waar je last hebt van spierpijn.

Bovendien kun je, als je te lang in de zon hebt gerend, je huid ook redden van schilfers door er Shea Butter op te smeren.

Een echte held!


Ook in Archief

Nieuwe held: aleppo zeep uit het stadje Aleppo

Oktober 20, 2015

Aleppo zeep

We hebben weer een nieuwe superheld! Dit keer uit het stadje Aleppo in Syrië. Tadaaa... Biologische Aleppo Zeep, die zijn naam dan ook te danken heeft aan het stadje waar hij vandaan komt.

De geschiedenis van de Aleppo Zeep gaat meer dan duizenden jaren terug. De zeep is door zeezieders naar het ex-Mesopatamië gebracht en het traditionele recept wordt vandaag de dag nog gebruikt om de handgemaakte zeep te vervaardigen.

Bekijk volledige artikel →

NATURAL HEROES <3

Oktober 20, 2015

Bekijk volledige artikel →

Natural Heroes is online!

Oktober 20, 2015

Bekijk volledige artikel →