Jamaicaanse castorolie: betty boop wimpers en bert wenkbrauwen?

Oktober 20, 2015

Castorolie wenkbrauwen

Het gebruik van Jamaicaanse castorolie voor vollere en langere wimpers is ontzettend populair, alleen al afgaande op alle before and after youtube video's die als paddestoelen uit de digitale grond schieten.

Waar zit dat em in? Jamaicaanse castorolie is rijk aan omega-9 vetzuren en deze stimuleren de haarzakjes waardoor je haartjes niet alleen langer groeien, maar ook dikker worden.  Jamaicaanse castorolie kan ook helpen als je iets te fanatiek bent geweest met je tweezer en je kale plekjes hebt.

Hoe breng je het aan? Breng de olie voor het slapen gaan aan met een schoon mascara borsteltje (deze zijn bij de drogist verkrijgbaar) of met een wattenstaafje. Je kunt het ook met je handen doen, maar de olie is vrij vet en dat zorgt weer voor een smeerboel.

Zorg dat je gezicht gewassen is voordat je begint. Smeer de olie vanaf de wortel tot aan de punten op je wimpers. Doe dit trouwens alleen aan de bovenkant. Je wilt niet dat de olie in je ogen komt.

Herhaal deze stap ook voor je wenkbrauwen en voilà, je kunt naar bed. Verwacht niet de volgende ochtend met Betty Boop oogopslag en Bert wenkbrauwen wakker te worden. De wonderolie gaat niet over een nacht ijs. Geef het een aantal weken de tijd en laat ons in de comments weten  wat je bevindingen zijn!


Ook in Archief

Nieuwe held: aleppo zeep uit het stadje Aleppo

Oktober 20, 2015

Aleppo zeep

We hebben weer een nieuwe superheld! Dit keer uit het stadje Aleppo in Syrië. Tadaaa... Biologische Aleppo Zeep, die zijn naam dan ook te danken heeft aan het stadje waar hij vandaan komt.

De geschiedenis van de Aleppo Zeep gaat meer dan duizenden jaren terug. De zeep is door zeezieders naar het ex-Mesopatamië gebracht en het traditionele recept wordt vandaag de dag nog gebruikt om de handgemaakte zeep te vervaardigen.

Bekijk volledige artikel →

NATURAL HEROES <3

Oktober 20, 2015

Bekijk volledige artikel →

Natural Heroes is online!

Oktober 20, 2015

Bekijk volledige artikel →