Jamaican black castor oil: weg met wallen en donkere kringen

Oktober 20, 2015

Is Jamaicaanse wonderolie effectief tegen donkere kringen en wallen?

Veel van ons lijden aan donkere kringen en wallen onder de ogen. Dit kan een heleboel redenen hebben en iedereen heeft er in meer of mindere mate wel eens last van.  Wallen onder je ogen laten je er vaak moe en ouder uitzien. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog die collega die ‘s ochtends, voordat je een slok van je koffie hebt kunnen nemen, benadrukt dat je er heel moe uitziet. Dit volgt hij of zij dan op met de vraag “Heb je wel goed geslapen?”. Op beide zit je niet echt te wachten.  Op die wallen niet en op die collega al helemaal niet.

Er zijn aardig wat commerciële remedies om jezelf te ontdoen van donkere kringen onder je ogen, maar de praktijk wijst uit dat natuurlijke producten beter werken en minder schadelijk zijn. Dat is een van de redenen dat wij Jamaicaanse castorolie tot onze natuurlijke helden rekenen.  Het is bijzonder effectief tegen donkere kringen en het is 100% natuurlijk.

Jamaicaanse castorolie wordt aangeraden tegen wallen omdat het een rijke bron is van omega 9-vetzuren. Ricinolzuur, het hoofdbestanddeel van Jamaicaanse wonderolie, heeft een sterk helende werking. Het is ontsteking remmend en vermindert het opzetten van je wallen.

Hoe ga je te werk? Breng in de avond, na het reinigen van je gezicht een klein beetje castorolie rond je ogen aan. Je hebt maar een klein beetje nodig, want de olie is heel dik. Niet te veel wrijven.  Laat de olie gedurende de nacht zitten en was s’ochtends je gezicht met warm water. Eindig met koud water. Herhaal dit dagelijks. Je zult zien dat je wallen een stuk minder zichtbaar zijn.

 

Klik hier om dit product te kopen


Ook in Archief

Nieuwe held: aleppo zeep uit het stadje Aleppo

Oktober 20, 2015

Aleppo zeep

We hebben weer een nieuwe superheld! Dit keer uit het stadje Aleppo in Syrië. Tadaaa... Biologische Aleppo Zeep, die zijn naam dan ook te danken heeft aan het stadje waar hij vandaan komt.

De geschiedenis van de Aleppo Zeep gaat meer dan duizenden jaren terug. De zeep is door zeezieders naar het ex-Mesopatamië gebracht en het traditionele recept wordt vandaag de dag nog gebruikt om de handgemaakte zeep te vervaardigen.

Bekijk volledige artikel →

NATURAL HEROES <3

Oktober 20, 2015

Bekijk volledige artikel →

Natural Heroes is online!

Oktober 20, 2015

Bekijk volledige artikel →