Gratis verzending vanaf €35   •   Binnen 24 uur verzonden   •   Bel ons: 030-2271998

Gratis verzending vanaf €35   •   Binnen 24 uur verzonden   •   Bel ons: 030-2271998

Shea butter een natuurlijke remedie tegen acne

Oktober 20, 2015

Shea Butter Acne

Acne. Deze vier letterige ellendeling kan je leven behoorlijk zuur maken. Vaak begint het in je pubertijd en zet het door gedurende je tienerjaren. Soms kun je ook acne krijgen op latere leeftijd en als je echt pech hebt, dan heb je er misschien je hele leven last van.

Acne wordt doorgaans veroorzaakt door vuil en vet die in je poriën kruipen, maar kan ook ontstaan door stress. De meeste mensen proberen van hun acne af te komen door het gebruik van chemische producten, bepaalde medicijnen of over-de-toonbank huismiddeltjes van de drogist.

Je kunt het echter ook dichter bij de natuur zoeken om van je acne af te komen. Raw Shea Butter is bijvoorbeeld een product van de natuur die veel mensen succesvol van acne heeft geholpen.

Het enige wat  jammer is, niet veel zijn er mee bekend.

Shea Butter, ook wel Karite Boter genoemd, is een vettige substantie met een ivoorkleurige teint en wordt gemaakt van de noten van de Karite boom. De boom, ook wel bekend als de Mangifolia of Shea boom, groeit in de Savanne van West en Centraal Afrika. Daar wordt de boter ook wel “Het Goud van de Vrouw” genoemd, omdat de boter voornamelijk wordt vervaardigd door vrouwen.  

 

Hoe helpt Shea Butter tegen acne?

Shea Butter is een bijzondere boter die rijk is aan vitaminenShea Butter beschermt, heelt en stimuleert celvernieuwing van de de huid. De voedingsstoffen in Shea Butter hebben een anti-bacteriële en ontstekingsremmende werking. Het beste is om Shea Butter, na het wassen van je gezicht met bijvoorbeeld African Black Soap met een dun laagje aan te brengen. Dermatologen adviseren om Shea Butter minstens acht uur op je gezicht te laten zitten, voordat je het afspoelt. Ga er dus gerust mee slapen.  Shea Butter zal je huid gedurende de nacht hydrateren en genezen zonder je poriën verder te verstoppen.

Als je Shea Butter gebruikt bij het verhelpen van acne, gebruik dan altijd Raw Shea ButterRaw Shea Butter is onbewerkt, 100% natuurlijk en bevat geen additieven. Het ruikt misschien niet zo lekker als een botertje waar een geurtje doorheen zit, maar het is wel het beste voor je huid! De parfum in een bewerkte boter, kan je huid verder irriteren en geraffineerde Shea Butter heeft sowieso niet meer dezelfde kwaliteiten als ongeraffineerde Raw Shea Butter. Ga dus voor 100% natuurlijk.


Ook in Archief

Nieuwe held: aleppo zeep uit het stadje Aleppo

Oktober 20, 2015

Aleppo zeep

We hebben weer een nieuwe superheld! Dit keer uit het stadje Aleppo in Syrië. Tadaaa... Biologische Aleppo Zeep, die zijn naam dan ook te danken heeft aan het stadje waar hij vandaan komt.

De geschiedenis van de Aleppo Zeep gaat meer dan duizenden jaren terug. De zeep is door zeezieders naar het ex-Mesopatamië gebracht en het traditionele recept wordt vandaag de dag nog gebruikt om de handgemaakte zeep te vervaardigen.

Bekijk volledige artikel →

NATURAL HEROES <3

Oktober 20, 2015

Bekijk volledige artikel →

Natural Heroes is online!

Oktober 20, 2015

Bekijk volledige artikel →