Natural heroes breidt helden-assortiment uit

Oktober 20, 2015

Wij breiden uit

Aleppo Zeep, Cactusvijgolie, Dode Zee Water, Dode Zee Modder

Het was een tijd lang stil op onze blog, omdat we druk bezig waren met het opzetten van de nieuwe website. De veranderingen zijn nog in volle gang, maar de nieuwe website is live! We delen dan gelijk ook maar dat we een aantal nieuwe helden aan onze club hebben toegevoegd: Aleppo Zeep in vloeibare vorm, handig als je geen fan bent van zeep in blokvorm. Dode Zee Water met 21 zouten en mineralen om dagelijks je gezicht en lichaam mee te reinigen en ook heerlijk om te gebruiken tijdens massages vanwege de vettige structuur. Dode Zee Modder voor tijdens je wekelijkse maskerdag met je vriendinnen, kinderen of liefje. En dan nog een held onder de helden: Cactusvijgolie, niet te verwarren met Cactusolie. Een hele bijzondere, maar kostbare olie koudgeperst uit de zaden van de Cactusvijgplant. De olie bevat ruim 10% Vitamine E en doet echt wonderen voor oogrimpels, donkere kringen en wallen en rimpels op je decolleté.

Ga snel zelf kijken!


Ook in Archief

Nieuwe held: aleppo zeep uit het stadje Aleppo

Oktober 20, 2015

Aleppo zeep

We hebben weer een nieuwe superheld! Dit keer uit het stadje Aleppo in Syrië. Tadaaa... Biologische Aleppo Zeep, die zijn naam dan ook te danken heeft aan het stadje waar hij vandaan komt.

De geschiedenis van de Aleppo Zeep gaat meer dan duizenden jaren terug. De zeep is door zeezieders naar het ex-Mesopatamië gebracht en het traditionele recept wordt vandaag de dag nog gebruikt om de handgemaakte zeep te vervaardigen.

Bekijk volledige artikel →

NATURAL HEROES <3

Oktober 20, 2015

Bekijk volledige artikel →

Natural Heroes is online!

Oktober 20, 2015

Bekijk volledige artikel →