Pure shea butter kopen tegen de kou deze winter

Oktober 20, 2015

We zijn van een hele hete zomer met lange dagen heel snel weer in de winter geglipt met dagen waar het kwik moeite heeft om boven nul uit te komen.  De lucht is buiten een stuk droger, maar ook binnen is de lucht vaak niet veel beter door het gebruik van de verwarming. Tja, je moet wat over hebben voor een beetje tropen in je huis deze barre winter.

Je huid heeft in de winter aardig te lijden onder de kou en de droge lucht die het met zich meebrengt. Het is daarom belangrijk dat je je huid de nodige aandacht geeft in deze periode.

Pure Shea Butter is je beste wintervriend als het gaat om de verzorging van je gezicht en lichaam deze winter. Pure Sheabutter hydrateert je huid, maar beschermt je huid ook heel goed tegen de kou. Als het straks gaat sneeuwen kun je dus met een gerust hart naar buiten rennen om door die heerlijke witte massa te rollen. Stiekem is de winter hartstikke leuk...


Ook in Archief

Nieuwe held: aleppo zeep uit het stadje Aleppo

Oktober 20, 2015

Aleppo zeep

We hebben weer een nieuwe superheld! Dit keer uit het stadje Aleppo in Syrië. Tadaaa... Biologische Aleppo Zeep, die zijn naam dan ook te danken heeft aan het stadje waar hij vandaan komt.

De geschiedenis van de Aleppo Zeep gaat meer dan duizenden jaren terug. De zeep is door zeezieders naar het ex-Mesopatamië gebracht en het traditionele recept wordt vandaag de dag nog gebruikt om de handgemaakte zeep te vervaardigen.

Bekijk volledige artikel →

NATURAL HEROES <3

Oktober 20, 2015

Bekijk volledige artikel →

Natural Heroes is online!

Oktober 20, 2015

Bekijk volledige artikel →